-

Alla inlägg under augusti 2010

Av Hanna - 26 augusti 2010 07:50

Hej!

Eftersom vi börjar 8.15 idag ska vi cykla till skolan klockan åtta och då hinner jag skriva ett snabbt inlägg! Idag på skolan har vi gympa med André. FÖrra gången fick vi kasta spjut, vilket jag sög på, och jag tror att vi ska kasta kula idag:)


Igårkväll efter jag skrivit klart fick jag en godispåse fulll med bara Rollo, mumms. Jag <3 Rollo ;)


Nu måste jag sluta så jag hinner i tid till skolan!

Hejdå!



//Hanna

-

Av Hanna - 25 augusti 2010 19:55

Det är skönt att gråta

Av Hanna - 25 augusti 2010 18:28

Hej!

För typ tio minuter sedan kom pappa förbi och pratade lite. Jag satt vid datorn. Sen ropade han på mig och jag fick ett rött paket!  Först fatta jag inte varför men efter två secunder kom jag på att det var Lovisa dagen! Och det betyder att jag har namnsdag!:) Tjoho!

Såå, vad var då i det fina röda paketet!? Det var ett jätte sött lejjon, alltså i tyg såklart. Tack pappa:* <3 Tyvärr är det fortfarande någon skit med Usb skiten så inga bilder..

Just nu sitter Lovisa som jag snabbt döpte henne till  ) på dator skärmen och tjuvkikar på mitt inlägg :O   Haha;)

 Imorse fick jag en ros av mamma som hon kuttat från våran ros som står på altanen, tack :* <3  

 

Idag på skolan har vi haft lite mer vanliga lektioner för igår fick vi mest mappar och böcker och sådana grejjor. Första lektionen idag tror jag var... SO ? Jag vet inte. Men vi hade SO två gånger idag iaf. Vi hade också engelska för första gången den här terminen. Vi fick typ skriva ett "brev" om oss själva till våran engelska lärare, Lena, så hon fick veta lite om oss. På svenskan fick vi skriva ett brev till oss själva, som vi skulle öpnna i slutet av nian. Det var faktiskt skit skoj. Ingen annan fick läsa det inte ens André, våran svenska(och gympa) lärare,så vi kunde skriva vad som helst i brevet till oss själva. Just nu vill jag verkligen bli en vetrinär eller barnmorska. Men vem vet, jag kanske ändrat mig om tre år. Hoppas inte det.

I slutet av dan skulle vi ha haft EV (elevens val) men eftersom vi inte har gjort våra val om vad vi vill göra under den timme fick vi se en film. Vi fick välja mellan skriet från vildmarken eller twister. Jag röstade på skriet från vildmarken och den vann! Men den funkade inte typ. Inge ljud. Så vi var tvungna se twister som handlade om några som forskade om tornados typ. Den var väl sådär, lite förutsägbar bara.

 

Imorgon har vi bla gympa och jag tror vi har språkval.

 

Juste glömde säga att jag inte kunde få upp mitt skåp idag för lås, eh, mekaniken hade nästan lossnat på insidan av skåpet. Och jag hade alla mina grejjer där!! Även mina skor. Den enda jag hade var mina innekläder,engelska mappen och pennfrodral.. Så vi hämtade vaktmästarn, som inte fick upp skåpet. Han skulle gå och hämta nått han kunde bryta upp skåpet med typ. Men jag prövade at vrida koden en sista gång medans jag tryckte så hårt jag kunde och då gick det upp, med möda. SÅ kom vaktmästarn tillbaka, skruvade fast låset ordentligt och nu har jag ett fungerande skåp igen, phu!!

 

Nu ska jag flytta röfven från dator stolen och göra något annat!

 

Hejdå!

 

//HLS

Av Hanna - 24 augusti 2010 19:25

Hej!

Jag skulle ju skriva "del 2" senare igår kväll, men jag gick ut istället. Det hände faktiskt inte så mycket mer den dagen , vi körde några skoj lekar och sen gick vi hem:)


Jag ska skriva om den andra dagen i skolan (idag alltså) lite senare,för nu ska ut tp till öhem eller likande place:p


Hejdå!


//Bloggarn

Av Hanna - 23 augusti 2010 17:31

Tja!

Så, tjugo i nio cyklade jag, Amanda, Gustav, Ida, Pernilla och Viktoria mot skolan för första gången på tio väldigt korta veckor. Det kändes konstigt att cykla till skolan för första gången på tio veckor men ändå som att det var igår vi cyklade till skolan för sista gången före sommarlovet. När  vi kom fram var dom flesta redan där. Dom satt utanför det vi trodde var vårat hemklassrum. VI babblade på för det är ju lite kul att träffa alla efter sommarn   Efter ett tag gick jag och ganska många till en av ingånarna till skolan. När vi gick tillbaka såg jag en lapp där det stog 7B. Lappen var fast tejpad vid trappan som leder upp till bla franska och spanska salen. Så, vi sa till de andra och gick upp. Och där var vårat hemklassrum:O Så vi hittade det riktiga(också)! Efter ett tag kom lärarna och vi fick komma in i sal 2, vårat hemklassrum och matte(:s)salen. Där pratade vi och lärarna om lite sk viktig information. Eller det var mest lärarna som pratade vi satt knäpptysta och lyssnade. Vi fick också ett schema, matsedel och "vad vi kommer ha för gympa" (haha) lapp. Efter den hårda 45-minuters lektionen hade vi en kvarts rast. Nästa timme skulle vi få våra skåp, vilket var fruktansvärt pirrigt!  Jag trodde att jag skulle få ett underskåp längst ut på kanten. Men jag fick ett överskåp i mitten! Y-E-S!!

 

 Nu ska jag och mamma dricka kaffe och äta lite frukt jag återkommer med del två strax eller senare!

 

 

//Hanna

Av Hanna - 23 augusti 2010 14:00

Hej!

NU sitter jag här efter att ha uthärdat den första skoldagen. Eller uthärdat och uthärdat, det har varit skoj faktiskt:)  Fast nu ska jag vara social med Henna! Min skåp granne! Aaah!


Hejdå!


//Hon som har ett överskåp   

Av Hanna - 23 augusti 2010 08:16

GOdmorgon!

NÄr klockan ringde hade jag tur och hittade knappen direkt! Och vet ni vad? Jag steg upp 4 minuter senare, vad duktig jag är:) Jag åt frukost kvart över sju, var faktiskt väldigt hungrig. Efter frukosten klädde jag på mina väl utvalda kläder och fixa sminket osv,osv. Ja, och nu sitter jag här. Jag ska försöka komma ihåg att ta bilder. Men jag vet inte om dom går och föra över för dom sitter inte på minneskortet utan på telefon minnet.. Men nu måste jag sluta för jag ska fara på 20 min.

Sa jag att det regnade? Om inte, det regnar  


Hejdå!


//HOn som nu går i sjuan 

Av Hanna - 22 augusti 2010 22:05

Hej.

Ush. Jag har huvudvärk. Antingen är jag trött(knappast), nervös(troligtvis) eller små förkyld(nja?!?). Ush. Det här är det sista inlägget jag gör på sommarlovet. Det känns alltid lite ledsamt när lovet är slut, jag frågar mig alltid, "har jag tagit vara på  den lediga tiden?", "har jag badat nog mycket?", "skulle jag ha köpt den tröjan istället för den??". Det är väldigt djupa och känsliga frågor     .

 

 Ikväll har jag packat väskan. Eller packat har jag inte direkt. Jag vet ju inte riktigt vad man ska ha med!! Jag har tagit med mig en mapp, för jag gissar att vi kommer få mycket papper..  Ååh, det ska bli så kul att börja skolan (även fast det suger)! Jag ska ställa väckar klocka på sju, ja, jag har inte stavat fel. JAG SKA STÄLLA VÄCKARKLOCKAN PÅ FUCKING SJU!!! *host,host* Ursäkta *host,host*.

Det blir spännande och se hur länge det tar för mig att hitta AV knappen på helvetes uret. Men mest spännande blir det ju att se hur länge det tar att gå upp från sängen!

 

Jag ska se om jag hinner skriva imorgonbitti! Hoppas det:)

 

Men nästa gången jag skriver ÄR SOMMARLOVET SLUT OCH JAG GÅR I SJUAN!!!

 

Hejdå!

 

// Den dära Hanna

Presentation

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 yngre än 10 år
 10-15 år
 15-20 år
 20-25 år
 25-30 år
 30-35 år
 35-40 år
 40-45 år
 45-50 år
 50-55 år
 55-60 år
 äldre

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

17 besvarade frågor

Skriv gärna i gästboken!^-^

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Det bästa !

Älsklingarna  mina <3

  

Översättning hära!

RSS

^^

Började räkna den 21 augusti 2010 :)

besöksräknare

Ovido - Quiz & Flashcards